How to change unit postition in town center

Here you may find answers to your questions.

How to change unit postition in town center

Postby limyuee » Tue Jan 24, 2017 3:14 pm

How can i do to change structure location in town center ?It the town center random to arrange?
Last edited by limyuee on Tue Jan 31, 2017 2:54 pm, edited 1 time in total.
hi i newbie
limyuee
 
Posts: 19
Joined: Fri May 15, 2015 12:37 pm
Location: malaysia

Re: How to change structure location in town center

Postby Alpha » Tue Jan 24, 2017 4:17 pm

It is unless your doing a map.
Awoo~ my dudes!
User avatar
Alpha
 
Posts: 1828
Joined: Sat Aug 20, 2016 5:51 pm
Location: Illnois, Niles

Re: How to change structure location in town center

Postby DoomCarrot » Fri Jan 27, 2017 12:14 am

Yes, town centers are randomly generated based on the number of players, the map, and the game settings mostly.
The day is coming when a single carrot, freshly observed, will set off a revolution.
User avatar
DoomCarrot
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 18, 2015 6:04 pm
Location: Commanding General's quarters, a tall keep above the mighty city of Carrot's Point

Re: How to change structure location in town center

Postby limyuee » Fri Jan 27, 2017 5:50 am

Thanks DoomCarrot but if town center random arrange unit ,how can i defence the enemy attack so i think we can change the mode to the control unit order in town center
hi i newbie
limyuee
 
Posts: 19
Joined: Fri May 15, 2015 12:37 pm
Location: malaysia

Re: How to change structure location in town center

Postby Detros » Fri Jan 27, 2017 11:12 am

DoomCarrot wrote:Yes, town centers are randomly generated based on the number of players, the map, and the game settings mostly.

limyuee seems to be more concerned about order of units in TC, not about position of TC on the map in random/multiplayer games as seen in xyr suggestion Change mode of random arrange unit in town center.
User avatar
Detros
 
Posts: 459
Joined: Sun Dec 11, 2016 12:01 pm

Re: How to change structure location in town center

Postby limyuee » Fri Jan 27, 2017 5:40 pm

You are right ,is order of unit in tc. But is only less people discuss this subject.
hi i newbie
limyuee
 
Posts: 19
Joined: Fri May 15, 2015 12:37 pm
Location: malaysia

Re: How to change structure location in town center

Postby Detros » Fri Jan 27, 2017 6:08 pm

limyuee wrote:You are right ,is order of unit in tc. But is only less people discuss this subject.

Sorry but it is hard to understand you. Are you using Google translator or some other automatic tool? It may be easier if you just wrote in your native language.
User avatar
Detros
 
Posts: 459
Joined: Sun Dec 11, 2016 12:01 pm

Re: How to change structure location in town center

Postby limyuee » Sat Jan 28, 2017 3:10 am

Yes i am a chinese ,sorry my english is no good but i can learn
hi i newbie
limyuee
 
Posts: 19
Joined: Fri May 15, 2015 12:37 pm
Location: malaysia

Re: How to change structure location in town center

Postby limyuee » Sat Jan 28, 2017 3:14 am

But i known what we are discussing now ,it is unit order in town center right.
hi i newbie
limyuee
 
Posts: 19
Joined: Fri May 15, 2015 12:37 pm
Location: malaysia

Re: How to change structure location in town center

Postby DoomCarrot » Sat Jan 28, 2017 4:52 pm

Yes, there have been discussions on making the order of units in a town center more predictable. Check out the link that Detros posted.
The day is coming when a single carrot, freshly observed, will set off a revolution.
User avatar
DoomCarrot
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 18, 2015 6:04 pm
Location: Commanding General's quarters, a tall keep above the mighty city of Carrot's Point

Re: How to change structure location in town center

Postby limyuee » Sun Jan 29, 2017 3:56 am

Thank you DoomCarrrot
hi i newbie
limyuee
 
Posts: 19
Joined: Fri May 15, 2015 12:37 pm
Location: malaysia


Return to FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest